Om

 Vi vil bidrage til en ny historie om menstruationscyklussen. En historie uden tavshed og fordømmelse. En historie, hvor det cykliske værdsættes og anerkendes som kvinders vej til sundhed, indre styrke og et nærende liv. Derfor har vi stiftet Cyklusinstituttet.

Du kan læse mere om os her:

Laila Tórsheim er cand.mag. i psykologi og yogalærer. Hun er leder af yogastudiet Yogakompagniet og medstifter af online-yogaportalen Yogavivo. Hun har mere end 17 års undervisningserfaring inden for yoga, selvudvikling og spiritualitet og står bag Danmarks første uddannelse i yoga for kvinder. Her har Laila i en årrække undervist og uddannet kvinder i de psykologiske, sundhedsmæssige og spirituelle aspekter af menstruationscyklussen.

”Jeg har siden 2005 udforsket og undervist i det cykliske, og igen og igen har jeg set, hvordan det giver kvinder en oplevelse af at hvile i sig selv og deres krop. At forstå og samarbejde med sin cyklus gør det så meget nemmere at nyde livet og det at være kvinde.” Laila

 

 

Nanna Ewald Stigel er cand.mag og ernæringsterapeut. Hun har en travl klientpraksis, holder workshops og er tilknyttet en række uddannelser som underviser. Hun har speciale i hormonelle ubalancer, kvindesygdomme og fertilitetsproblemer. Desuden er hun forfatter til bogen ’Bliv gravid – Sådan styrker du din fertilitet’.

”Gennem kost og livsstil slap jeg af med udeblivende menstruationer og diagnosen PCOS i en alder af 28 år. I dag er min cyklus regelmæssig, og ved at lytte til mine indre rytmer har jeg fundet en vej til en dybere selvforståelse og en sundhed, jeg hverken kan spise eller træne mig til.” Nanna       

Laila og Nanna er som de første herhjemme uddannede menstrual health facilitators i England.