Ny bog: Dit hemmelige våben - Guide til din kvindelige cyklus

Vi er så stolte over vores nye bogudgivelse Dit hemmelige våben - Guide til din kvindelige cyklus som udkom i august 2018. 

Dit hemmelige våben er en guide til din kvindelige psyke og forbinder dig med din krops biologiske visdom. Det er en enkel vej til et nærende liv, hvor du lytter til din indre stemme og når dine mål på en nydelsesfuld måde.

Mange kvinder oplever problemer i deres menstruationscyklus – måske i form af smerter, humørsvingninger eller problemer med huden – og ser deres cyklus som en hæmsko eller et nødvendigt onde.

Men din cyklus er faktisk en iboende guide til et liv i balance og en sundhed, du hverken kan spise eller træne dig til. Lytter du til dens signaler, får du mere nydelse, lethed, ro og et kærlighedsfyldt forhold til din krop. Din cyklus viser dig også, hvornår du er særligt kreativ, handlekraftig og intuitiv. Ligesom de iboende gearskift er et lavpraktisk værktøj til at håndtere stress.

Dit hemmelige våben giver dig:


  • Indsigt i din krops rytme, og hvordan du bruger den til din fordel
  • Værktøjer til en sund cyklus og krop

  • Adgang til feminin visdom og styrke

  • Energi til at gøre det, du drømmer om

  • Hjælp til at slippe gener op til og under menstruationen

  • Øvelser og madopskrifter, der støtter dig i alle faser af din cyklus

Når du forstår din menstruationscyklus, kan du bruge den til din fordel. Den kan endda blive dit hemmelige våben. Et blødt, rundt og kvindeligt et af slagsen, du kan omfavne og få styrke fra i stedet for at kæmpe med.

Du kan købe bogen her. 


Nyere indlæg